Club de Tast
a càrrec de l'enòloga Cori Sanz Isern
El tercè tast, anirà a càrrec de l'enòloga Cori Sanz Isern, responsable de l'empresa Lallemand a Catalunya, Somontano i Balears i Alumni de la URV.
Aquest tast l'hem anomenat "La versatilitat del Llevat CLOS" i viatjarem per diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i les Illes Balears a través d'aquest llevat.
Es tastaran vins elaborats amb el llevat Lalvin YSEO CLOS, aïllat i seleccionat per la Universitat Rovira i Virgili al Priorat. Seran vins elaborats amb varietats negres (garnatxa negra, garnatxa peluda, carinyena, merlot, syrah) en diferents D.O.S (Terra Alta, Costers de Segre, Priorat...).
La capacitat del llevat Lalvin YSEO CLOS per funcionar correctament amb vins que presenten una graduació alcohòlica elevada i un alt contingut de polifenols, confirmen el seu potencial a l'hora d'elaborar vins d'alta gamma.
Us esperem el 29 de març a les 19 h.