Club de Tast
La quarta sessió del Club de Tast ja és aquí!
En Pol Sancho és ex-alumne del Grau d'Enologia i va rebre el XXè Premi d'Enologia "Jaume Ciurana" concedit per l'empresa Rius i Rius Assessors. Té una amplia experiència al sector vitivinícola amb més de 18 anys treballant a les D.O s Montsant i Tarragona. També, és membre de l'ACE i el CEEC.
Joan Blanch Mestre va emprendre un petit negoci d'elaboració i comercialització de vins des de l'any 1965. En l'actualitat, la tercera generació ha considerat buscar el seu lloc dins del mercat i focalitzar el seu marc d'actuació en l'essència del producte, les característiques de la terra i del seu raïm per plantejar un negoci basat en un producte ecològic i de màxima qualitat.
Elaboren els vins a partir de la selecció dels millors raïms provinents de finques concretes per a cadascun d'ells, buscant la més alta qualitat que permeti expressar de forma més autèntica i honesta el terrer.