Universitat Rovira i Virgili

Otras noticias

Tablón de anuncios

Club de Tast

a cargo de la enóloga Cori Sanz Isern

El tercè tast, anirà a càrrec de l'enòloga Cori Sanz Isern, responsable de l'empresa Lallemand a Catalunya, Somontano i Balears i Alumni de la URV.

Aquest #tast l'hem anomenat "La versatilitat del Llevat CLOS" i viatjarem per diferents Denominacions d'Origen de Catalunya i les Illes Balears a través d'aquest llevat.

Es tastaran vins elaborats amb el llevat Lalvin YSEO CLOS, aïllat i seleccionat per la Universitat Rovira i Virgili al Priorat. Seran vins elaborats amb varietats negres (garnatxa negra, garnatxa peluda, carinyena, merlot, syrah) en diferents D.O.S (Terra Alta, Costers de Segre, Priorat...).

La capacitat del llevat Lalvin YSEO CLOS per funcionar correctament amb vins que presenten una graduació alcohòlica elevada i un alt contingut de polifenols, confirmen el seu potencial a l'hora d'elaborar vins d'alta gamma.

Os esperamos el día 29 de marzo a las 19h. 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Subir