Mostrant de 21 a 30 de 64 notícies disponibles
-
Club de Tast
Torna el #ClubdeTast organitzat per La Facultat d'Enologia de la URV i l’Associació d’enòlegs i enòlogues de Catalunya.
-
Congrés Internacional ACE de l’Enologia i el Cava i Nit de l’Enologia 2022.
Ja estan obertes les inscripcions per al Congrés Internacional ACE de l'Enologia i del Cava i La Nit de l'Enologia 2022.
-
Acte de lliurament del XXI premi d'Enologia "Jaume Ciurana"
-
XXIè premi d'Enologia Jaume Ciurana
La data límit per presentar la sol·licitud és el 7 d'octubre de 2022 a les 13:00 h.
-
II Edició del Premi al millor Treball de Fi de Màster i I Edició del Premi al millor Treball de Fi de Grau
Aquests guardons pretenen ser elements incentivadors per a potenciar treballs innovadors i d'excel·lència al camp de la Nutracèutica.
-
Ja es pot consultar la guia docent del curs 2022-23
-
IX BECA EMILI GIRALT I RAVENTÓS – CULTURES DEL VI 2022
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya convoca la Beca Emili Giralt i Raventós - Cultures del Vi amb l'objectiu de promoure la investigació sobre el cultiu de la vinya i l'elaboració del vi i del cava, des de la perspectiva de les ciències socials i humanes.
-
Jornades de Portes Obertes
-
XXè PREMI JAUME CIURANA
El premi Jaume Ciurana s'institueix en el marc del conveni de col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l'empresa Rius i Rius Assessors, SL en honor de qui va ésser un gran enòleg català.
-
INFORMACIÓ ACTES DE GRADUACIÓ